Global Conference on CyberSpace 2015 

16 - 17 April 2015 

The Hague, The Netherlands

Global Conference on CyberSpace 

16 - 17 April 2015

.

ICC Cyber Security Guide for Business

Hacken, fraude, phishing, spam, DDoS-aanvallen, virussen. Bedrijven worden dagelijks geconfronteerd met de risico's van cybercriminaliteit. Reden voor International Chamber of Commerce (ICC )  om de Cyber Security Guide for Business te ontwikkelen. Deze gids bevat concrete handvatten voor bedrijven om cybercriminaliteit te voorkomen.

ICC  presenteert tijdens de Global Conference on CyberSpace  de Cyber Security Guide for Business . De Nederlandse editie van de gids is vanaf nu kosteloos te lezen en te downloaden via www.icc.nl/cyber. De mondiale ICC Cyber Security Guide for Business is tot stand gekomen op initiatief van en onder voorzitterschap van ICC Nederland.
 

Stappenplan om cyberrisico’s in kaart te brengen
De kracht van de Cyber Security Guide is dat deze geschreven is voor bedrijven, van welke omvang ook, en voor leidinggevenden zonder IT-achtergrond. De Cyber Security Guide geeft bedrijven handvatten om potentiële cyberrisico’s in te perken. Vijf algemene principes van cyber security vormen de kern van de guide, samen met zes essentiële actiepunten. Met die principes en actiepunten in gedachten, kan ieder bedrijf met de cyber security self-assessment tot een inschatting van de eigen situatie komen.
 

Kansen en bedreigingen van een steeds meer digitale wereld
ICC vertegenwoordigt het internationale bedrijfsleven tijdens de (gesloten) ministeriële Global Conference on CyberSpace. Tijdens het openingsdebat en tjidens het debat over “A secure place for business and people” zal ICC namens de private sector ingaan op de kansen en bedreigingen van een steeds meer digitale wereld.

In een wereld waarin steeds meer bedrijven en individuen met elkaar verbonden zijn, is het van groot belang dat alle schakels in de (internationale) handelsketen beschermd zijn. Aarzel dus niet om de praktische ICC Cyber Security Guide for Business te delen met uw collega’s, leveranciers en klanten.